Padesátý dopis lásce
Vzpomínám,
jak hladil jsi mě
prsty u nohou
a chtěl drbat záda.
Snad předehra
a slova
vděčností se rozklepala.
Tvůj nebyl ten pravý,
ta má nebyla pravá.
Okamžik
v trefný
spád lyriky.
Souhra mezi rty
a náruč vlády.
Byla jsem nemocná,
když jsem odcházela
a ztráty se bála.
Vlak odjel do nenávratna.
To naše báseň zasténala.
Oba víme proč.
Kruh, slzy, odloučení
a zmatků koš.
Přečteno 95x
Tipy 31
Poslední tipující: Misha, Emani, Alala, Sonador, MatyhoZmaty, IronDodo, Kan, Jan Kacíř, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, ...
Komentáře (0)