- duše jako drahokam -

- duše jako drahokam -

- duše jako drahokam -

svou duši nosí každý jako svůj drahokam
i proto nikdo nechce být sám

aby dvě duše v páru tvořily jedno


v páru tvořily jedno, jedno tělo
dvě souzněné duše

které, jako diamantem byly
jedno tělo jednu duši tvořily

čistou láskou vzplanuly
duše láskou mezi sebou hořely

milovali se mezi sebou
v jedno tělo v jednu duši

 


Spisovatel AKras

Autor Akras, 12.08.2024
Přečteno 115x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Mnoha slovy málo povězeno, jako by jsi se nehnul z místa, kde jsi začal. Zdravím.

12.08.2024 17:57:01 | Matahaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí