Nightcall
Měl bych ti zavolat a všechno ti říct
Že moje srdce po tobě prahne
A že to nedokážu sám zastavit
Má mysl si ale vystavila zeď
A tak budu i dnes, další chladnou noc mít
Jsi to ty
Kdo to může ještě dnes zastavit
Měl bych ti zavolat a všechno ti říct
Ale má mysl si vystavila zeď
Kterou nedokážu prorazit
Vidím tvůj obrys v dálce
Pod půlnočními lampami
Měl bych ti zavolat a všechno ti říct
Že moje srdce po tobě prahne
A že to sám nedokážu zastavit
Mé srdce po tobě prahne
A já to nedokážu zastavit
Měl bych ti zavolat a všechno ti říct
Ale má mysl pomalu chladne
A to je to co nedokážu zastavit
Měl bych ti zavolat a všechno ti říct
Že jsi jediná mezi všemi
I já že jsem jediný
Měl bych ti zavolat a všechno ti říct
Dokud nebudeme navěky pryč
Měl bych ti zavolat
A všechno ti říct
Že moje srdce po tobě prahne
A co chtít víc
Měl bych ti zavolat a všechno ti říct
Ale má mysl pomalu chladne
A to je, to co nedokážu zastavit
Chtěl bych tě znovu, jako tenkrát
Tak bezbranou, tě znovu objevit
Měl bych ti zavolat a všechno ti říct
...