Přemýšlení
Znám tvoji chuť, vůni… vzdech
i chvilky,
pro všechny snílky,
kdy se lidé stydí
a mráz mívají na zádech,
kdykoli tě vidí…
Tak proč mám v hlavě jako v úle,
ve kterém včely běsní…?
Snad proto, že Perseidy
ke své prosté smůle,
s tebou vidět nesmím…