Okamžik
I kdybych se v samotě měla navždy topit,
nikdy už nezapomenu na ten pocit,
když Tvé oči dostaly něžný lesk
a já v nich uviděla Velký třesk.
I kdybys vzpomínky smazala jednou provždy,
já si ten moment budu pamatovat navždy.
Jak mi Tvůj pohled do duše pronikal,
celou mou bytostí něžný soulad pulzoval.
I když se často můžu mýlit v mnohém,
v ten okamžik jsem se setkala s Bohem.
Sotva by ten moment malíř na plátně zachytil,
jak se celý Vesmír ve Tvých očích zatřpytil.
I kdybych lásce věnovala všechnu svou píli,
vím, že nezažiju už nikdy tu chvíli,
kdy vteřina byla hodinou, čas se zastavil
a ve Tvých očích se celý Vesmír zrcadlil.
I kdybych potkala milion jiných žen,
nikdy už by se nevrátil ten prožitý sen.
Nikdy jsem tolik netoužila po tom promluvit,
opravdovější ještě nikdy nebyl lásky cit.
I kdybych nějaké jiné měla říct ta dvě slova,
stejný moment už nikdy nenastane znova.
Obrovská byla má touha to vyslovit,
pocit se slovy v jedné větě propojit.
I kdybych si na tom měla zlomit vaz,
dala bych všechno za to tu chvíli prožít zas,
kdy přestal existovat celý svět,
ten pocit nelze popsat jen s pomocí pár vět.
I kdybych i já byla ta, co jinou ženu nalezne,
ten moment už mi nikdo nikdy nevezme.
V tu chvíli jsme existovaly jen Ty a já
a studnice mých citů byla bezedná.
I kdyby rozum stokrát radil zapomenout,
stejný okamžik už není možné naleznout.
Kdyby chtěl někdo tvrdit opak, lže,
v ten moment neexistovalo nic a přesto vše.
I kdybychom se tehdy v temnotě ztratily,
miliony hvězd ve Tvých očích zářily.
A kdyby se někdo ptal, jak velká je láska má
- stejně jako Vesmír v Tvých očích nekonečná.
Přečteno 140x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., Marťas9, Iva Husárková, mkinka, cappuccinogirl
Komentáře (6)
Komentujících (4)