- Tvé jiskrné oči -

- Tvé jiskrné oči -

- Tvé jiskrné oči -

 

Máš ty nejkrásnější jiskrné oči

plné lásky


nejkrásnější jiskrné oči co znám

 

jak dva neuhasínající plamínky
které energií nabíjejí mě

 

je v nich láska, souznění nás obou

je v nich pravda, něha co mi dáváš

je v nich soucit, upřímnost


miluju tvé krásné oči nadevše

jejich jiskru a cit, který máš v sobě


cit, který dáváš na všechny strany

cit, který je tak blahodárný


mě hřeje neodolatelně na duši

 


Spisovatel AKras

Autor Akras, 14.08.2024
Přečteno 90x
Tipy 3
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí