Mlčeti zlato ?!
Byl nahlášen nebezpečný výskyt touhy
Smělo tělo aby tak moc chtělo?
Jen tak si pohupuješ nožkou
a do mé tělesné schránky
byl doručen překrásný zmatek
při vášnivém vyprávění ve své blízkosti
masakruješ rukama vzduch
možná proto skoro ani nedýchám
jako na běžícím pásu měníš grimasy
a já si je lehce hystericky snažím
všechny uzamknout v paměťové komoře
očima ….. bože ty tvé oči
potkávací světla když mě
zadupává tma
očima jiskříš do mých sítnic
musím se stávat svědomitým plavčíkem
a zachraňovat z neustálého topení se
a celou dobu se tak snažím
aby sis ničeho nevšimla
Jsem hroznej vůl
Přečteno 90x
Tipy 13
Poslední tipující: Loveless, Fractura cordis aperta, Marťas9, Emily Říhová, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, mkinka, Anfádis
Komentáře (3)
Komentujících (3)