vidím tě odcházet
poznávám
jsi snem jak zajímat se
co přináší ti radost do života
ranní smích otázek?
jen sexy je tvoje nota
a píseň mouchy nocí zní
být mladý
v roztěkání bzučím
a síť plácne se
hledej
stopa
dnes?
nikdo neštěká
a co vy? také máte pavouka?
básníci
tak jakpak jste se měli
my jsme stromy
jdu v noci po lese
nenarazím
ale kdyby stromové tancovali
mám náladu
mrazím
léto
je pro náměsíčníky šeptání
léto a ovoce nemocný
uklízejí ruce nešťastný
kdy jindy první slunce
končívá
dnes
ploužíme se světem poslední
jdeme vstříc
vstříc
loučení
prosící neodcházej
prosící zůstaň
prosby v zahradách
vyhlížejí znamení života
přání popelavé tváře a...
vrásčité vojáčky na poušti u cínového nebe stavíme do týla
aby chránili nás před králem který přihnal
blíží se ránem
svítá
prý tmavovlasá liána
osvobodí smutek jak temný jezdec piána
má jméno žal
a světlo mizí kamenitou řekou
na klávesách kdo srdcem klopýtal
až stál
u trní
tak zřím tě mezi balvany
a maličký tvor proč nezůstal mi jak věrná píseň čekání?
ortel času?
vodo!
kde je vodoměrka
kde je vodouch
řeka bez vody nás vede k podzemí
cesta v kamení rozdvojuje se
a nemám právo chtít
lásko vrať se mi
ztrácím tě
však brzo půjdou tmy a budeme zase my
zatím...
Přečteno 104x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, narra peregrini, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, mkinka
Komentáře (0)