- romantická láska -

- romantická láska -

- romantická láska -

 

Romantická láska mezi dvouma jest
Romantická láska jest mezi dvouma

Mezi tebou a mnou
co mé verše svedou

co mé verše svedou
a lásku tvou svedou

svedou do nedohledna
lásky plna i nekonečna

nekonečné lásky mezi sebou
lásky mezi sebou budeme mít

že krásné sny se nám budou bdít
ne jen sny ale pod peřinou

pod peřinou se budou věci dít

věci dít překrásné
překrásné věci dít

až naše těla unaví se
krásným něžným spánkem usneme


je ráno a my dva se polibky poséváme
poséváme se polibky jak ta noc a večer

byl úžasný a překrásný a o to více ráno

miluji tebe a ty zase mě

 


Spisovatel AKras

Autor Akras, 15.08.2024
Přečteno 117x
Tipy 4
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí