Blok

Blok

 

Říkali mi, že jsi všude...

 

Láska pohladí mě, přikývne.

 

Ukazuji prstem k srdci,

promiň, ale... tady nejsi...!

 

Ustaraně rozlévá se

po mém těle... hledá všude...

prý, že jistě někde bude...

pak zastaví se chvili v hlavě

a po té hledat přestane.

 

Trochu ochladí se, zdá se mi,

když z mého těla vystoupí,

než naposledy opustí mne

zas mě něžně pohladí.

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 15.08.2024
Přečteno 69x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí