rozfoukané tebe
Anotace: a už není hvězdářovo nebe
ó ó ó
cizinko z nároží stepujících růží
jaká jsme šachová partie
na černobílých sedadlech vozu
kde taxikáři vezou slzy
ó ó ó
jak bídná stanoviště s vínem
zabezpečena klínem
a stehna touží v tmách
noc sténá dotek
hvězdná ach
ach ach ach dívko
ó ó ó
k čemu jsou okázalé v důvěře
když se díváš na dveře
a tvůj muž nepřichází
ó ó ó
jaké jsou asi lucie
jejichž vínko
přiléhavé šaty bordó
na čtvercích ježíš
a král svěří věžím
zatkněte ji nahou krásku
zatkněte kozaté duo za otázku
ó ó ó
už nejde o lásku
po tanci doteku dáme si odrazku
opři se o pedál
písty mají hlad jak pysky říčních katedrál
zítra on vodě psal
rty jsou pro otisky
život popsal rohy
třásl ti rukou abys to doplaval
ó ó ó
má tam být choď
to srdce ti tepá kdo?
vzducholoď
vychladlo zaplálo ještě mě hrát hřálo
ztracená kontrolo
piš něze osobo
jedeme na slovo a ono těžkne a píchá
z tetování se na mě směje motýl
dýcháš lásko dýcháš
břicha hřích a
jen to prázdné sedadlo po tobě mi zůstalo
a vlání vlasů
náušnici jsi ztratila když kousl tě do ucha šepot básníka
…
od těch dob je verš volný pilot za nocí letadla
a ve výškách je tužka
vítr
letuška omládlá zase to odhadla
ó ó ó
trojspřeží plamínků ohně však jednoho
běží
běží
běží
… a já dýchám stěží
necháváš mi báseň u zádveří
že by to vrzalo
a srdce odňalo od svítání do nocí
do nocí
do nocí
tělové pomoci a dál už jen katapult rozkoší kde to chci
rozfoukané tebe
Přečteno 101x
Tipy 9
Poslední tipující: Emani, jort1, mkinka, cappuccinogirl, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)