- Jsi tak líbezná -

- Jsi tak líbezná -

- Jsi tak líbezná -

jsi tak líbezná
že oči mé jsou jen na tobě

oči mé jsou na tobě
dívám se jen a jen na tebe

na tebe se dívám
a čekám, kdy na mě pohlédneš

konečně jsem se dočkal
naše pohledy střetli se

a to byl začátek naší lásky
začátek naší lásky

tak něžné, krásné lásky plné
lásky plné a velmi něžné

mezi námi to zajiskřilo
a jiskří dodnes

naše láska je hluboká a čístá
hluboká a čístá

tak sebe jistá
polibky se zaséváme
zaséváme se polibky

plné něhy i škádlení

nad naši lásku snad není

 


Spisovatel AKras

Autor Akras, 16.08.2024
Přečteno 62x
Tipy 4
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí