Hvězdy

Hvězdy

Tolik hvězd vydim
aspoň na jedné z nich
chtěl bych bít
s tebou
milovanou ženou ..
Dívat se z ní
na jiné nebe
držet za ruku tebe
a přát si ,že navždy jsme spojeni.
Autor Maze, 16.08.2024
Přečteno 70x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí