Vzpomeň si
Otevírá svou náruč
tak už do ní
vole padni
jako zbraň
proti všemu
natáhni
její vůni
a vystřel
když nebude mít náladu
když bude mít sebevražedný pláč
balancující na krajíčku
tak se vrať
hlaď jí a mluv o nastolení pořádku
hlaď jí a mluv o jiných vesmírech
hlaď jí a mlč
zařiď si brigádu
na sběr jejích snů
vyplň je podle vlastních sil
až jednou nebudeš ostražitý
a přepadne tě myšlenka
proč to všechno děláš
tak si vzpomeň
jak ti tehdy
otevřela svou náruč
Přečteno 123x
Tipy 12
Poslední tipující: Loveless, Marťas9, IronDodo, Vivien, Ž.l.u.ť.á.k., Fractura cordis aperta, cappuccinogirl, Koala, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)