- Jsi sladká -

- Jsi sladká -

- Jsi sladká -

Jsi sladká, když hladíš mě po ruce
Jsi sladká, že z toho mám husí kůži

Jsi sladká, barvy růže
co nejkrásnější je květ

Jsi sladká, jako čokoláda
kterou máš tak ráda

Jsi sladká, jako marcipán
blankytný oceán...

 

Jsi sladká, jako med

krásná jak samet

krásná jak samet,

 

heboučká, něžnoučká

To jsi ty celá jen a jen pro mě.

Celá pro mě jako jedna z miliónů hvězd na obloze.

 


Spisovatel AKras

Autor Akras, 19.08.2024
Přečteno 95x
Tipy 3
Poslední tipující: IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí