Putuju z rukou do rukou,
dlouze jsem si to přála,
mám z toho takovou radost,
až se zapomínám bát,
toho že to brzy přestane.
Šťastně s vámi dýchám,
splnil se mi velký sen,
obklopuje mě tolik lásky,
že se ji snažím chytat a cpát
do kapes, než přijde čas...
Kdy bude těžké se neztratit,
lépe na to moc nemyslet,
každý to nakonec uvidí jinak,
teď vím jen že se mi bude stýskat,
po vašich hlasech, tvářích, rukou.