V lukách
...... nad hlavou nebe.…
potkala jsem tě v lukách,
jen tak s ovískem v zubech a s písní na rtu
v lukách
potkal jsi mě a s tebou šeptaná - chci jenom tebe
......však dálkám věrný..…
.....vzpomínka na tebe zebe....…
tam v lukách u srdce hřálo
a modré bylo nebe