Vysněný zámek v noci
Kdosi vystavěl v srdci
Jen toužebně nahlížím
Vždyť nemám od něho klíč
Nelitujte mě lidé
Jistě pár drobků zbyde
Z hostiny cituplné
Jsem žebrák a zůstávám
Opodál
kolik jezdí jenom po našem městě garsonek pro chudé lidi v podobě drahých aut...
20.08.2024 17:41:37 | sokol a lípa
Sežeň si paklíč nebo autogen. Že: beze srandy - tahle je skvělá - to už psala Cappu, tak já napíšu: bez prdele - tahle je skvělá... :)
20.08.2024 11:17:53 | Koala