Nevíš, co na to říct, zlato
Jsem jenom obyčejná holka, co se ráda baví
Nikdy se ke mně nedostaneš, zlato
Jsi bohatý muž, z předměstí
A já, ta holka, co se jenom ráda baví
Hledám jednoduchý způsob, zlato
Jak ti to všechno říct
Nikdy se ke mně nedostaneš
Přemýšlej, co uděláš, zlato
Měl bys dostat SMS zprávu, zlato
Nikdy se ke mně nedostaneš
Řekl jsi jednou, je čas se usmát, zlato
Jsem divoká holka, co se jenom ráda baví, zlato
Nikdy se ke mně nedostaneš
Přemýšlej, co uděláš
Přemýšlej, co uděláš, zlato
Až se do mně zamiluješ
Řekla jsem, sbal si své problémy a jdi, zlato
Jsem obyčejná holka, co se jenom ráda baví
A ty bohatý muž, z předměstí
Můžeš mně milovat zlato, kdy chceš
Ale nikdy se ke mně nedostaneš
Co budeš dělat, až se do mě opravdu zamiluješ, zlato
Co budeš dělat, zlato
Sbal si všechny věci, zlato
A běž…
Super, děkuji :-)
tady přihazuji inspiraci:
https://www.youtube.com/watch?v=LMgouvX91NM
20.08.2024 13:23:01 | Darbe Sao