- Jen tebe bych líbal -

- Jen tebe bych líbal -

- Jen tebe bych líbal -

Jen tebe bych líbal
plnou rozkoší

Jen tebe bych líbal veškerou něžností
jen tebe bych líbal s rozkoší


líbal bych tebe kam by sis jen přála
líbal bych tebe kde tě to nejvíc hřeje

tebe miluji a lásku ti dávám
lásku dáváš i ty mě plnou náručí

naše láska je krásná jak obloha jasná
jak blakytný oceán bez mráčku a bez vlnky

nikdy nekončící i když občas srdci rvoucí
nekončící láska je ta naše

jako báseň co nosí každí milenci ve své duši
ve své duši milenci je nosí

I když se občas škádlí i přesto se milují
i přesto se milují čím dál víc

to nejde pochopit to se musí cítit a milovat …

 



Spisovatel AKras

 

Autor Akras, 20.08.2024
Přečteno 85x
Tipy 7
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., IronDodo, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí