Co mi zbývá?
Co mi zbylo?
Všechno se tak
pokazilo
Není cesty
Cesty zpátky
Nevrátíš e
mými vrátky
Klika navždy uzamčena
zvenčí
Uvnitř
smutná žena
Polapená
Znejistěná
Vzpomínkami
Přioděná
Všemi smysly
Oblouzněná
Co jsi mohl
S sebou vzal
Ani lístek
nenechal.
Kdybys aspoň
nechal škvíru
Abych stále
měla víru
Že v mém domě
místo zbylo
Temno světlu
ustoupilo
Co když
Jiné srdce
Čeká venku
Hledá klíč
Ale ty's s ním
Dávno pryč...
Napsané úžasně, obsah bolí.
20.08.2024 17:50:27 | cappuccinogirl
Absolutní hodnota velké lásky se rovná absolutní hodnotě následného utrpení, výška vzletu a stejně hluboký následný pád .... děkuji
20.08.2024 22:13:00 | Ano