Mně to připadá úžasný...skvělej nápad a provedení, na který hned tak nezapomeneš... wow.
20.08.2024 23:10:04 | cappuccinogirl
Nemohu říci, že by se mi to vyloženě líbilo - a přece je to velmi zajímavé, jinak bych ostatně neměl potřebu k tomu cokoliv psát...
Velmi tvrdé, tak trochu neohrabané, ale celkově - ejhle - to vše dohromady tvoří konzistentní a smysluplný útvar.
Hmm,... znovu, prostě zajímavé.
20.08.2024 22:01:35 | Painstream