Tvé teplé dlaně se jemně dotýkají mého těla
zrychluje se dech
a má Duše by zpívat chtěla.
Máme oba rádi tyto naše něžné chvilky
oči se setkají v hlubokém pohledu.
Už tolik let nám naše hudba zní
večer, v noci, či při ranním jitření.
Naše těla našla melodii stejnou
já bránit se té melodii déle nesvedu.
Stále s námi tady je
jako na pohádkovém oblázku.
Dvě srdce jsou v souznění
však naše nedočkavost visí na vlásku.
Padáme do hlubin a já něžně šeptám
.... MILUJ LÁSKU.....
Tady rušit není třeba
ta láska patří vám dvěma...
Krása, Jaruško... opatrujte se oba i vaši krásnou lásku*
21.08.2024 22:23:57 | Emily Říhová
Díky tvému zašeptání
se ani moje srdce neubrání
rozbušení...
Krásná báseň.
20.08.2024 23:11:37 | cappuccinogirl