Jsou částí
Tohoto bytí.
V jednu jedinou chvíli,
můžeš toho druhého objeviti.
Netřeba pýli, ani moc chtíti.
Prostě jen sám v sobě hezky si býti.
Zamotaný v rýmech,
namotaný na sny
Ve dnech, rocich, tydnech,
navždy budu šťastný.
Za zvuku cinknutí trianglu,
tak vzácnou znit mi umíš.
Zprzněná od všech vajglů
Jediná jistota,
změna je součástí, to čumíš.
Přečteno 99x
Tipy 4
Poslední tipující: zase já, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (0)