proud

proud

Anotace: po delší době jsem něco sepsal, pro přítelkyni, kterou mám moc rád

Koukej, tam v dáli, vidíš?
Zurčení vodopádu slyšíš?
Voda protéká
v proud myšlenek se mění
skrývající tvůj obraz.
Má lásko,
koukej a poslouchej
proud začíná být silný a divoký.
Vidím v něm tvou krásnou tvář
úsměvem laskavým doplněnou
oči ti světlem plamínků žhnou
radosti jsem naplněný
při vzpomínce
na polibek a dotek jemný,
na objetí nekonečné,
na můj strach překonaný,
jen díky tebe.
Voda protéká,
myšlenky plynou,
již nejsem v temnotách,
když jsem s tebou.
Autor Přednosta, 21.08.2024
Přečteno 58x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, jort1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí