Balada o zoufalých písmenkách
Myslím že jsi nikdy neměla dostat jméno
tvá výjimečnost nutí písmenka sejít se tak
jak to do té doby ještě neudělala
a pokusila se tě nazvat ojedinělým jménem
A tak se písmenka sešla
Chtěla se seřadit tak
aby aspoň trochu
vystihla tvou překrásnou osobnost
Ze začátku se vesele smála
je to jejich živobytí a rádi vymýšlejí slova
jenže brzy se dostala do problémů
hádala se
vzlykala
upadala do depresí
Ká si po chvíli začalo zoufale okusovat nožičky
Ó bylo protáhlejší než obvykle
Dé s Erkem se chopily lahve
Áčko se už necítilo jako první
a já to všechno bedlivě sledoval
bylo mi z toho úzko
a tak se stávám zlým policajtem
rozháním je
pak se ti podívám do očí
chvíli počkám až se mi zase
roztáhne hruď na špitnutí
tolikrát provařeného jména
Lásko …..
Přečteno 97x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Marťas9, cappuccinogirl, Fractura cordis aperta, Exnerka, Anfádis, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)