Sen
Tam kde se noc setkává se zpěvem ptáků
Tam kde život vypovídá svůj příběh
Světlo mé, duše marnivá
Sleduji život z povzdálí
Peklem pronásledován, nebem milován
Lásko, srdce rozpolceno na sedm částí
Touhou i vyprahlou pouští
Propast poseta trny
Věk mojí milované ženy.
Přečteno 104x
Tipy 9
Poslední tipující: Bosorka9, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, Kan, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (3)