- Tebe mám nejraděj -

- Tebe mám nejraděj -

- Tebe mám nejraděj -

Tebe mám nejraděj, s tebou není žádná beznaděj
s tebou není žádná beznaděj

Jsi upřímná, hodná, sladká
sladká a upřimná, vždy za mnou stojíš

Toho si velmi vážím
vážím si toho velmi

Věř ó věř mi

Takových lidí jako ty je jako máku
Jsi jedna z mála co mám tak rád

Mám tě nejradši z lidí kolem
a ty to víš, ty to víš

Máme se rádi jako kamarádi
jako kamarádi jsme

Jako ta růže co kvete z poupěte
Jako ten med co chutná přesladce

Jako ta čokoláda kterou máš tak ráda
Máš mě doufám, také za dobrého kamaráda

U tebe vždy najdu radost a pochopení
Nad takové ani slova není

Máš u mě cit který nejde pochopit

 


Spisovatel AKras

Autor Akras, 23.08.2024
Přečteno 73x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí