"Odpoutat se.?"
Zimní kraj v sobě kouzlo má...
...a vločky padajíce dolu...
...co usadí se támhle na vrcholu,
kde stojí bříza překrásná.
Zimní kraj své kouzlo má...
A v koruně toho podivného stromu...
...sedí kočka schoulená.
Však nedívá se dolů.
Oči zavřené má. Snad bojí se.
Mráz a led ji brzy udolá.
Snad odpoutá se od toho kmene.
Skočí...
Na staré zapomene.
Vydá se s pomocí svých očí... kočičích.
Tam, tam, kde není žádný sníh...
Komentáře (3)
Komentujících (2)