Šťavnatost čerstvých plodů
Vůně nádherných květin
Přilákala moje sny
Do čarovné zahrady
Teď prozradit vám mohu
Vše přebilo se esem
Našla jsem vzácný poklad
Co sladkou krásu nahradil
Já chci s ním bloudit lesem
I s křížem třeba stokrát
Jiný ráj mě nebaví
Milá Anfádis, nemohu než podpořit vtipný koment Žluťáka :-))) Báseň je pěkná :-)
25.08.2024 10:26:59 | Helen Mum
Až na tu malou chybku (esem-sexem)
moc pěkná, Anfádisko:-)
24.08.2024 14:06:40 | Ž.l.u.ť.á.k.
:D
A pak kdo je tady hnidopich :))
...
Děkuju :)*
24.08.2024 14:23:50 | Anfádis