Anotace: Vlastně úplně nevím o kom to je
Poznám tě ve snách,
i v luční trávě.
Poznám tě v srdci,
mám tě v své hlavě.
Poznám tě v horách,
jsi strouha čistá.
Poznám tě v hvězdách,
jsi ruka bystrá.
Nebi se klaníš,
slunci se skrýváš.
Na ptáky v letu
tiše se díváš.
Jsi lodí, přístavem,
s modlitbou tichou vždy připraven...