Dopis do prázdna
Chtěla bych poslat jeden dopis
krásný, stručný, voňavý,
aby vzlétl hodně vzhůru
tam za mraky toulavý.
V něm by byla jenom láska
zabalená v obálce,
křehká, něžná jako o Vás
s pusou velkou na znamce.
Chtěla bych poslat jeden dopis,
v něm, že mi tady chybíte
pošlete aspoň bílé pírko,
že mne aspoň slyšíte.
Krásně napsáno, milá Martinko :-)*
Takové dopisy posílám každý den svými myšlenkami - a vím, že ho četli a pokaždé odpoví... Tu paprskem slunce, tu mrknutím na fotce a jindy úsměvem, který se mi jen tak vyloudí na rtech :-) A také ve snech...
25.08.2024 10:56:52 | Ondra