Anotace: Pro jednoho muže
Silná pocitovka, srdcem psaná. Velice oslovila, přeji ti, ať to vyjde*
25.08.2024 13:27:44 | cappuccinogirl
Moc děkuji za komentář, i za slova pro povzbuzení :) je to buď a nebo. Fakt mi na té osobě záleží, ale hlavní, co si přejí je aby byla šťastná. Ať se mnou nebo bez. Třeba se ale jednou dokážu přemoct, přestanu bát a vyznám osobě svých snů lásku.
Přeji krásný den :)
25.08.2024 13:37:58 | Klarina1919
Moc krásné - a ty pocity, které k němu cítí Tvé srdce - nepopsatelně nádherné.., milá Klarino1919 - držím pěsti, ať to výjde a ať si tady za nějakou dobu přečtu od Tebe báseň s názvem - Mám ho! ;-)
Přeji Ti prosluněný den plný naděje i odhodlání :-)
25.08.2024 11:47:20 | Ondra
talent
25.08.2024 07:17:49 | sokol a lípa