Inspirováno jedním hezkým obrázkem.
Od počátku našeho světa
Při krystalizaci možností
Na souši v moři a ve vzduchu
Smysl životu dává věta
Která břehy srdcí přemostí
Znáš ji
WOW!
Znám...tě:-)
A vůbec mě nepřekvapuje, jak je tohle dílko skvělý:-)
Ty jsi vždycky zážitková a o něčem:-)**
25.08.2024 22:02:18 | cappuccinogirl