PRAMEN BEZ LÁSKY

PRAMEN BEZ LÁSKY

Anotace: Budeš jednou tím pramenem? Co po lásce touhu mi zažene?

Myslím, že utíkám k pramenu,
doufajíc, že žízeň zaženu.
Avšak nacházím pouze oblázky,
krutý je život bez lásky.

Chybí mi všechno, i života podstata,
tvému srdce jsem navždy oddatá.
Si sněhem v zimě, sluncem v létě,
avšak i květinou, co pro jinou kvete.

Tvojí kráse se nic nevyrovná,
Si tím pohárem vína, co vypít chci do dna.
Ale občas, když o ničem nevíš, bodaj slova tvá,
Nechám unášet se do říše svého sna

Kašlem na druhých kecy,
jsme jako dva milenci.
Říkáš mi tam Miluji tě,
hned mám motýlky v břiše,
Ale v realitě?
Pouhé klišé.

Přichází podzim a nechybí mu vichřice listová,
a ty ten lístek, který na zemi nacházím, a ten chci si uchovat.
Dej mi znamení, že v tom nejsem sama,
vždyť prosím i Boha, ať nechodím spát se slzama ...
Autor Klarina1919, 26.08.2024
Přečteno 63x
Tipy 8
Poslední tipující: LaSasanka023, Koala, jort1, cappuccinogirl, Ondra, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Líbí se mi hlavně první dvě sloky. Dál bych možná něco ubral, popř. rozdělil do dvou básní. Ono taky, když je to moc dlouhý, tak se to některý lidem nechce číst... :)

27.08.2024 09:32:13 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí