Miluji tě, ráno
Krátce po probuzení
začínám obchodovat s ránem
aby mě nepouštělo za své hranice
jelikož mě tam většinou nic dobrého nečeká
Zkouším to i přes city
říkám ránu jak ho miluju
a že ho nechci opustit
jasně že je to sobeckoismus
vždycky mi s úsměvem říká
že zase přijde
Někdy mu vyprávím o poledni
jaký že je to sráč
že je to jen o jídle
žádná láska
někdy mu říkám o mučivém večeru
jak mě v něm únava vypaluje oči
objetí kohosi je spoutané v řetězech
někde v koutech srdce
Ráno mě láskyplně poplácá
po pustině hlavy
a úplně pokaždé
mě stejně opustí
Přečteno 109x
Tipy 8
Poslední tipující: Loveless, cappuccinogirl, Kubíno, martinaV, zase já, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)