Anotace: ***
Jak motýl léta
nektar sát si starých hrušní.
Vysokým letem vlaštovek
chci zřít.
Bláznivá tančit
i když oba jsme přec slušní
Čím bolíš víc,
tím víc srdcem chci být.
Opilým létem
dýchat stejnou vodu.
Nočním být květem
usnout v obilí,
tichá zas uvnitř
v podvečerním svodu
pramínky touhy
z tebe znovu pít.
Buzená smíchem
nocí nepřikrytá,
čím bolíš mě víc,
tím víc
srdcem chci být!