Jedna nedokonalost pro TEBE

Jedna nedokonalost pro TEBE

Anotace: ...

Oheň hoří, koukám do těch mocných plamenů.
A rozjímám v mysli, kterou si vybereš za ženu?
Vybírej pečlivě, nedávej přednost pouze vášni,
důvody, proč já, dám Ti v básni.

Ta má krásu, božskou postavu,
byť perfektní se jeví, mám přec jednu obavu.
Aby ti nezlomila srdce, ať tě pak nebolí,
já bych za Tebe dala cokoli.

Byť já nemám siluetu modelek,
na které společnost hledí u telek.
A obličej spíš baculatější, než roztomilý,
Pokladem nejcennějším bys by byl v každé společné chvíli.

Prosím čase, zpět mě vrať,
tam, kde světu vládl listopad...
Autor Klarina1919, 28.08.2024
Přečteno 73x
Tipy 13
Poslední tipující: Marťas9, Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, Kan, Koala, LaSasanka023, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Mezi námi - já mám radši baculatost... :)

28.08.2024 13:34:45 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí