Noc přilepená na zemi
Pár chvil do rána zbývá
Svět černá se sazemi
Bublá myšlenka chtivá
Sta vůní tvojí kůže
Právě bůh lásky tuším
Dokázal zplodit bůže
Je patronem mých tužeb
Co vše se ve snu může
Cokoliv, i to, na co by sis při bdění netroufla:-)
Pěkná, Anfádisko:-*
28.08.2024 09:06:23 | Ž.l.u.ť.á.k.