V očích ticho se dvěma plamínky
tak jak to bývá u krásné rebelky
ticho ji léčí s její duši v čase
aby zas byla v rozmarné kráse
s úsměvem plným a s rámem rtů
a duší krásnou ve které čtu
jen román o životě, beze vrásek
kde je jen štěstí a spousty lásek.