- Květiny z lásky -

- Květiny z lásky -

- Květiny z lásky -

Květiny dávají se z lásky
z lásky se dávají

růže,polní květ
jejich barvami září celý svět

krásu jejich barev téměř nejde popsat
každá žena je chce dostat

každá žena je chce dostat od svého vyvoleného
dostat od svého pravého muže

muže jenž pro ni tím lásku vyjadřuje
vyjadřuje pro ni tím lásku - lásku růže

lásku růže - kytici plnou květu vonící



Spisovatel AKras

Autor Akras, 29.08.2024
Přečteno 79x
Tipy 5
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., Iva Husárková, NastyinyObjetí, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí