Jsem miláček nekrofil

Jsem miláček nekrofil

Anotace: *

Červené zelí
sladká kyselost
v bytě mnoha čpění
tož tě Božka miluji
i když mi chutnáš
jak toto nadavující blé.

Za ty léta těch sraček
a hmyzích náletů vajíček
je pro co hnít v hluché tichosti
pro vyžrané kostře dekadentní lítosti.


Nemel zase asi pantem
nebo bude bič v prdeli
a vařící čaj ti do držky vrazím
abys vědělas, proč tu tvrdneš
jak ta svině na talíři
co ještě na něm kvičí
a rypák si o okurku ničí.


Jsem miláček nekrofil
a za lásky budu zvrácený rád
a v osamění nicoty nerad
to bych vzdechl z toho mrtva
chá, anorektických dam
chachá, hihňám se Jokerovsky
tak brzy naviděnou hladový krkavci.

Klovte
zobte
a bulvy žerte

Bůh to zřejmě neuvidí.
Autor Dejvis, 29.08.2024
Přečteno 63x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ty asi nebudeš mít rád ptačí zob...

03.09.2024 01:48:04 | enigman

líbí

otřásla mnou. je dobré pojmenovat. Dejvi, uff uff... ***

30.08.2024 03:03:29 | Iva Husárková

líbí

Báseň je silná až na dřeň...
tohle je hlas hřmící
tohle je jas žhnoucích svící...plane ti srdce, Dejvi*

29.08.2024 22:46:31 | cappuccinogirl

líbí

Hluboké a citlivé. Až na dno. Slzy a bolest v umění barev viditelných emocí.
Děkuji za možnost čtení.

29.08.2024 11:58:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí