Pod lýtkem tvým
Polibek jemný
tráva bolných kos
a ložisko pravé lásky
zdá se mi odvážný
protkávat mušelíny v úžlabí slov
do pramene lyrické řeky
a milovat nad námi
modrozáře supernov
jímž tluču zalisované velesrdce do tebe
aby rezonancí by pokvetla po nebe
k zatmění zastaveníčka
ti vlásek lipový v očí špitnu nedotčeně
a potom dobudem celičký svět
a bez sebe již nikdy nebudem.
Áh, prší překrásný zlat.
Ten probouzí mé sny
v ty tvé čaruplné obrysy.
Smím-li schoulit temeno
pod lýtkem tvým
zhasnu bloudící slinou veškerá svícení.
Přečteno 94x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, enigman, Iva Husárková, zase já, Anfádis, šuměnka, cappuccinogirl, mkinka, Ž.l.u.ť.á.k.
Komentáře (4)
Komentujících (4)