V sametové vodě přehrady
Usínám měkce
Ve vlnách sním
Rybičky jsou tomu nerady
Musí hlídat moje bezpečí
A stále se mnou něco mají
Před chvílí mě utěšovaly
Že pro lásku báby nebrečí
Přizvaly na pomoc vodníka
Tvářil se jak je světa znalý
Lidský cit? Ten se ho netýká
Když už nemohl slyšet můj pláč
Náramek navlékl mi z mušlí
Šeptal
Miláčku vážně ti moc sluší
Vlaďka na přehradě? To bych chtěl vidět tu inspiraci... asi úžeh.
03.09.2024 17:24:41 | Jiří I.Zahradník
Ubohá Anfádis bledá,
podlehla jsi kouzlu vodníka...
:-)
31.08.2024 15:42:35 | Ž.l.u.ť.á.k.
Jsem připraven na možnost, že se opět pletu;-)
Psychicky...
31.08.2024 15:44:22 | Ž.l.u.ť.á.k.
Nepleteš, nebój ;)*
31.08.2024 15:45:31 | Anfádis