verŠe

verŠe

Dívko z rampy, holko v podchodu .
Ženo z aladinovi lampy, dámo z důchodu.
Ať jsi odkudkoliv, mám Tě v hloubi své.
Kamkoliv jdu, jsi na mé straně levé.
Tohle je můj svět, hezké obrázky a v řádku něha.
Tam přicházím k naplnění své lásky, tak se mi s klidem pak uléhá.
Často Tě žlutou maluji, uvnitř sebe.
Když zavírám očí v samotě, myslím na hvězdu z nebe.
Vím, že nejsem tak sám, mám přece tohle vše.
Na věky věků Tobě mé verŠe.
Autor zde.neck, 01.09.2024
Přečteno 61x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, karolinakarol, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Srdce vesmíru v jádru potlesku obdivují.

01.09.2024 03:17:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí