- Upřimná láska -

- Upřimná láska -

- Upřimná Láska -

Láska je ten nejhubější cit
co nejde pochopit

nejde pochopit ani vědou
lásku pochopit nejde

láska je nejněžnější cit
lásku pochopit nejde

jen ti dva mezi sebou
ji chápou a milují se mezi sebou

milují se převelice
jako drahokam

jako drahokam se milují
to je to kouzlo oč stojí

to je to kouzlo milování
páru milování mezi sebou

milování mezi sebou
jenž nezamilovaní nedovedou

láska nejněžnějsí cit
to je to oč tu kráčí

láska nejněžnější cit

 


Spisovatel AKras

Autor Akras, 01.09.2024
Přečteno 80x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí