Moře...
Anotace: Trochu smutné, ale ze života...
Tak bouřlivá, byla láska Tvá, jako moře,
však zbylo mi po naší lásce pouze hoře...
Ty vlny v moři divoce šplouchají
a ty mraky na nebi mi do uší šeptají
že mou lásku, odhazuješ v dál,
žes mou lásku navždy zanechal...
Že má láska k Tobě, na obtíž Ti byla!
Ach, jak moc já naivní, jsem byla...
Slunce mi náhle pohaslo
a z očí světlo vyhaslo...
Ty vzal jsi mi i poslední naději,
než takto žít, to umřít chci raději...
...ach mořské vlny, vemte si mé tělo
které pouze "jeho" lásku chtělo...
a moře tesknou píseň šumí
a lidské touze porozumí...
A moře, svou náruč otevřelo,
a s láskou hladí moje tělo...
A mraky na nebi - si opět šeptají...
kam žádám, mě potichu odejít nechají...
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (1)
Komentujících (1)