Vodopád...
Anotace: Jsi tady? nebo to byl jen sen?
Pojď zkusit, na lásku si hrát...
Šeptej mi tiše slůvka, "Mám Tě rád"...
Já ucítím tu sílu, jak mne budou hřát
a budu Tě chtít napořád...
Pak ta hra náhle skončí,
až otevřu své oči
a neuvidím Tě tu při mně stát...
Jen v hlavě zní mi stále ,
ta tichá slůvka dále,
"Mám Tě rád"... "Mám Tě rád"...
...a v dáli šumí vodopád...
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (2)
Komentujících (2)