Čekatelé na lásku

Čekatelé na lásku

Anotace: Je tu, přišla z nenadání. Čekání se vyplatilo!

Recepce
Vyslovte svoje přání
Pořadové číslo
Dvě miliardy dva tisíce šest
Cokoliv chcete
je tu k mání
Jen znát správné heslo

Recepce
Čekáte dlouho?
Pořadové číslo
Dvě miliardy dva tisíce šest
Jen chvilku pouhou
Vyplňte nám úvodní test
Prosím, zde je vaše křeslo

Recepce?
Mám mnoho otázek
Pořadové číslo?
To znám už nazpaměť
Dvě miliardy dva tisíce šest
Není to celé jenom lest?
Číslo na pořadníku právě kleslo

Recepce!
Trpělivost vážený pane
Pořadové číslo!
Dvě miliardy dva tisíce šest!
Co má se stát se stane
Čekatelé na lásku?
Třetí dveře vpravo

Konečně!

Tohle za to martyrium stálo!

K*L
Autor Karel Letník, 01.09.2024
Přečteno 82x
Tipy 9
Poslední tipující: karolinakarol, jort1, Lexi, Iva Husárková, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí