Anotace: ... když se potřebujete z něčeho vypsat a víte, že to není úplně ono...
Severka
Tvá krása jako střelka
ukazuje směr,
tam,
přímo na sever,
kde chtěl bych jednou asi
kometě laskat vlasy,
když Severka není klam.
Tak říkám si a nejsem sám,
že obloha je velká,
nejjasnější hvězdu však,
těžko hledat jenom tak;
tu v srdci nosit mám…